fredag 24 februari 2012

Tripp, trapp....

Nu är trappan på plats och Felix har provkrupit och godkänt den =) Det som saknas är spaljen och ledstängerna som kommer sättas dit imorgon. 
På ett par dagar har det hänt massor känns det som...det har städats ut en hel del i huset, plattformen har rivits, kaminen har kommit in, trappan är på plats, soffan kom i torsdags, tv i onsdags, badkar i måndags så nu rullar det på =)
Trappan
Limmades ihop igår kväll.

Trappstegen sätts fast.

Strax dags för lyft =)

Halva trappan på plats.

Efter lunch gick jag och Felix upp till huset för att tapetsera hade vi tänkt men det blev ändrade planer. Städade undan kartonger och eldade upp dom så vi slipper se skiten!
Sen kom Lasse och då blev det trappmontering. Jag och Felix passade på att ta en fikapaus då vi förmodligen mest hade varit i vägen...

Mycke kartonger blir det...
Mums med nyponsoppa och mandelbiskvier =)

Skön sparkstil =)

Efter middan gick vi upp till huset igen och då var trappan redo att gå i =) Felix provkröp å det funkade fin fint! Oliver tyckte dock att trappstegen var lite hala... hihi!
Jag hade varit lite orolig för att trappan skulle "stjäla" mycket utrymme men det gör den inte. Den smälter verkligen in och blev en del av rummet...positivt överraskad!
När trappan var rest kom svärmor och svärfar kom upp med trapp-whiskey vilket uppskattades av Anders =) 
Det blev en riktigt mysig kväll i huset tillsammas med familj och vänner <3   

Det här var roligast ikväll tyckete Felix...plocka med pappas skruvar =)




Kram Johanna








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar