söndag 19 februari 2012

Sjukvecka...

Det här har varit en seg vecka...Felix har varit dålig i magen från och till och jag spydde i onsdags :( Fy! Men nu är vi pigga igen...Anders är lite hängig men vi hoppas han klarar sig från att bli sjuk.

I fredags hämtade pappa badrumsinredning till mammas toa och ett skötbord. Våra personliga inköpare i Karlstad har inhandlat detta åt oss och nu har vi äntligen fått hem det =) Tack Ann-marie & Kent för att ni alltid ställer upp! <3
Badrumsinredningen har det köpt åt oss på Stuvbutiken i K-stad. Har varit lite svårt att hitta en smal badrumsmöbel som inte är jättedyr och fin. Men tillslut hitta vi en som vi tyckte om =)

Spegeln och handfatet ska sättas dit någon dag...
Skötbordet hittade jag på blocket förra veckan så nu behöver jag inte leta efter ett sånt längre. Vi kommer ha skötbordet i tvättstugan då vi inte vill borra sönder någon vägg i badrummet, och vi vill inte ha ett golvskötbord då det inte kommer passa in i badrummen. Skötbordet är ett Nathi skötbord. Svindyra nya så det var tur vi hitta ett på blocket.

Utfällt

Tar inte stor plats när det är ihopfällt och dessutom är det snygg design =)

Bredvid skötbordet hade vi tänkt ha dessa väggord:


Som ni ser så har vi fått upp inredningen i tvättstugan. Vi beställde köksskåp från Ikea och även bänkskivan är därifrån i färgen mörkvalnötsmönstrad.
Det enda som saknas är tvättmaskinen men den behåller jag här hemma ett tag til...




Nu är det dags att laga lite lunch. I eftermiddag ska Felix göra sin fiskepremiär tillsammans med Fokusgänget =)


Kram Johanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar