söndag 10 juli 2011

Sol, bus och bad...

Vilka härliga dagar det har varit! Ska skriva om vår semstertripp men det får bli en annan kväll. De senaste kvällarna har vi varit till Noret och badat...eller Oliver har badat och vi tittat på =)

Isbjörnen Oliver =)


Igår var vi till Ånäset och hälsade på. Vi fick träffa världens goaste Samuel =) Sorgligt att vi inte kan se han oftare...
Det var en toppendag och Samuel var go och glad hela dagen! Kärleken mellan far och son syntes mycket väl <3 Felix fick leka med Samuels saker och Samuel med Felix. Same ville dock inte dela med sig först till lille Felix men tillslut fick även han leka med sakerna =) hihi gofisar!
Hoppas ni kan busa även nästa helg!
På kvällen grillade jag och Anders med svärmor. Vi myste i "pensionärskuvösen"...härligt!
<3

Gofisar! =)

Underbart kort!

Idag har det varit varmt och skönt trots att det har blåst. Jag, Oliver och Felix gick ut och gick efter lunch. Vi går nu efter järnvägen, vill inte riskera att bli påkörd igen! Eftersom det blåste så packade jag på lilla vännen kläder men de åkte snabbt av =)

På eftermiddan blev det bad...så härligt när Felix kan bada ute i sin pool =) Svärmor låg ute och solade så hon fick hjälpa till. Det är så skönt att Felix tycker det är roligt att bada numera. Nu plaskar han och skiner som en sol i poolen =)


Hoppas ni haft en lika bra vecka som vi!

Kramar Johanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar