söndag 26 januari 2014

Härliga söndag!

Idag hade vi inga planer. Jag tänkte först gå ut och gå men latheten slog till så jag stannade inne och skrev recept istället. Men vid lunch ringde kusin Tyra och frågade om Felix ville vara med och åka skoter och skidor tillsammans med farfarn. Vi satte på oss kläder och gick ner till farmorn och farfarn. Där blev det först längdskidåkning för barnen sen lite skoteråkning. Svärfar hade dragit upp ett längdspår på lindan så nu kan vi åka skidor =) Barnen var jätteduktiga och åkte ett varv (400-500m långt) Felix visade sitt humör men det ska tydligen vara bra att ha ett sådant om man ska bli skidåkare ;) Så nu börjar träningen till barnens Vasalopp!
Pappa kom och lämnade en skoter till oss så efter skidåkning och korvgrillning så började Anders platta och sladda ett spår uppe vid oss så till veckan hoppas jag att vi har ett eget spår uppe vid huset =)

På eftermiddan kom fina vänner på besök och åt middag tillsammans med oss! Fina vänner som jag saknar mycket nu när vi inte ses varje dag <3


Kram Johanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar