onsdag 15 januari 2014

Första gången...

Som vi lämnade Ted hos barnvakten farfar i ett par timmar.  Felix blev överlycklig när han skulle få åka till farfar och busa med kusinerna :-)  Farfar hade nog fullt upp med 3 busfrön och lilla Ted. Han har ialf konstaterat att Ted inte är ljudkänslig :P
Föräldrarna passade på att åka och träna. Väldigt roligt att träna när man har sällskap. Det var även skönt att få åka iväg och träna i lugn och ro.  Det går utmärkt att träna när barnen är hemma också, men träningen blir lite mer effektiv när man åker iväg och tränar en stund. Det är ingen ursäkt att inte träna om man har barn då det går alldeles utmärkt att träna hemma. Men det är bra att unna sig lite egen tid också och den använder jag gärna till att träna på :-)
Ständigt är det en debatt om när man kan börja  träna efter att man fött barn och läser man om träning (tex hos lofsan.se och Olga Rönnberg) så är det inga problem att börja träna direkt efter förlossningen.  Det som är viktigt är hur man tränar.  Lyssnar man på sin kropp så tror jag det går hur bra som helst att träna. Jag började träna 3 veckor efter förlossningen och det har gått hur bra som helst.
Idag blev det konditionsträning (utan hopp) och styrka (utan vikter).
Få se när nästa gång blir! Förhoppningsvis redan till helgen :-)
Är det så som texten på bilden säger?? Återstår att se ;-)
Kram Johanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar