söndag 20 mars 2011

Tillökning på Fesåsen =)

Vilken underbar helg! Sol och mera sol =) Den här helgen har vi njutit men någon vår har det inte blivit riktigt än...vinden drar kallt så det gäller att sitta i lä om man vill ha det varmt och skönt.
Idag gick vi en promenad till skidstadion i Tandö för att titta på lilla Limaloppet. Oj vad mycket folk det var! Fick träffa några av mina elever som hade tävlat. Alla hade åkt jättebra och de berättade stolt vilken placering de fått =)
När vi kom hem satte jag Felix i Babybjörnen och tog en promenad upp till Anders. Felix fick sitta framåtvänd för första gången. Perfekt för nu kan han se vart vi är på väg när vi är ute och går =)

I fredags anlände Lilleman till Fesåsen. Han är hur söt som helst, såklart! En fyrbent hårig liten sak som är 12 veckor =) Lite rädd för vovvarna är han men dom lär han ju bli van vid...Lilleman skulle först heta Petter, efter Petter Northug, som för tillfället är svärmors idol...Men som tur är så lyssnar inte katten på Petter utan på Lilleman =) hihi!

Läste förresten en väldigt klok sak idag. Många borde fundera över detta istället för att gnälla över hur jobbigt allt är...

"De lyckligaste människorna är inte de som är bäst,
utan de som på bästa sätt använder det som de har."

Kram Johanna

Mys =)

Lilleman =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar