fredag 6 januari 2012

Oj vad tiden går...

Dags att ta tag i bloggandet igen kanske =) Har haft massor att blogga om men så fort jag ska sätta mig och börja så kommer något/någon i vägen och sen blir det inte av...
Sen jag bloggade sist har vi hunnit varit i Östersund och julhandlat och ätit julbord. Mycket trevligt! Hela famijen Gunnarsson var i väg...det vill säga 7 vuxna, 3 barn och 3 hundar =) På julbordet lyckades vi dock bli smittade av vattenkoppor så det har alla 3 barnen haft innan, under och efter jul. Dumma norskar som inte höll sig hemma utan gick på julbord när de smittade...

Felix har även fyllt 1 år! Jösses vad tiden går! Han har även börjat gå =) På annandagen bestämde han sig för att det var dags! 


1-års kalas.

Julen firades hos mamma och pappa med nära och kära. Felix fick en bobb så nu håller jag på att lära Oliver att dra bobben men han vill inte dra när det blir uppförsbackar. Är man bekväm så är man =)

Nya racern =)


Inte rädd för tomten...

Lekstund =)
På annadagen kom vattenkopporna som ett brev på posten! En vecka med många prickar och feber följde så det var väl inte de roligaste mellandagarna men nu är det "bara" skorvar kvar.

Dagmar kom och hälsade på och hon bestämde sig för att blåsa ner en massa träd runt vårt hus. Inte okej! Huset klarade sig precis...två takpannor gick sönder men huset är helt vilket är huvudsaken! Tyvärr blåste många fina träd ner som vi hade tänk spara.

Nyår blev lungt för vår del då koppan fortfarande smittade . Ida kom hit och åt med oss men annars hände det inte så mycket mer. Felix vaknade precis innan tolvslaget så han var uppe och tittade på alla raketer =)

I huset händer det grejer! Längtar tills vi kan flytta in! Nu är det bara ett rum kvar att tapetsera och dit har vi inte hittat någon tapet än...hmm! Det som saknas i de flesta rummen är salningar, lister och el. Men det är mycket som ska beställas och fixas som tar tid.
Felix rum.

Sovrummet uppe.

Nu har jag gjort en lååång uppdatering hoppas ni orkade läsa allt =)

Ska försöka bi bättre på bloggandet så ni får lite och läsa om. 

Kramar Johanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar